Miqui Ràfols deixa la banqueta de l’Hoquei Olot pel desgast acumulat i la falta d’energia per afrontar una nova temporada

L’anunci de la marxa de Miqui Ràfols de la banqueta de l’Hoquei Olot B-Sensible ha sorprès a molts aficionats a l’esport, però per al tècnic olotí la decisió és conseqüent amb la seva forma d’entendre’l: Ràfols viu l’hoquei de forma molt passional, ja des de la seva època de jugador, però la part negativa és el desgast que provoca l’esport en l’aspecte físic i mental. Per a Miqui Ràfols, per a què un equip progressi cal que l’entrenador s’hi pugui dedicar amb la força necessària.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “T’implica fer tot un treball més enllà de les hores de pavelló, i tot això et va desgastant: havia d’encarar la propera temporada estant al 100%, i no ho estic, i penso que els jugadors i el club no es mereixen a un entrenador al que li falti l’energia. Després dels bons resultats de l’Hoquei Olot en la seva primera etapa com a entrenador d’un primer equip, Miqui Ràfols podia aspirar a dirigir algun altre club. Segons el tècnic, no és el cas”.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “No he deixat l’Olot perquè tingui cap proposta de cap altre lloc. La meva idea és descansar, seguir l’hoquei com a aficionat, i la meva mentalitat no passa per entrenar a ningú.”

Pel que fa a la seva etapa a la banqueta, Miqui Ràfols valora que s’han complert molts dels objectius que s’havien marcat.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “No podem demanar res més que el que s’ha aconseguit: omplir la grada, que la gent estigui orgullosa del primer equip, i que els jugadors vagin a entrenar amb força per a aconseguir aquest objectiu.”

El proper partit que disputarà l’Hoquei Olot serà aquest divendres, a partir de dos quarts de deu de la nit contra el Capellades, en la tornada de l’eliminatòria per aconseguir el cinquè lloc de la Nacional Catalana.