Besalú i Santa Pau s’enfronten en un derbi d’urgències per als locals després de dues derrotes

Dos equips garrotxins situats a la part baixa de Segona Catalana juguen entre si aquest dissabte: són el Besalú i el Santa Pau, que arriben amb necessitats diferents a l’enfrontament. Per una banda, els besaluencs volen recuperar sensacions davant la seva afició, després de dues derrotes consecutives que han fet mal a l’equip: el 4 a 0 contra un Sant Jaume de Llierca que gairebé ni es va despentinar representa l’aturada de la dinàmica positiva dels de Manel Puigvert, que esperen tornar a la victòria per escapar-se dels llocs perillosos d’una categoria que probablement es veurà afectada pels descensos compensats pels moviments de les categories superiors.

Manel Puigvert, Entrenador CE Besalú:Encara ens queden tres partits: depenem de nosaltres, i si som capaços de guanyar només ens hem de mirar a si mateixos. Portàvem una dinàmica positiva però hem sumat dues derrotes: hem d’aixecar la nostra moral per recuperar el camí dels tres punts.


El Santa Pau, per la seva banda, arriba al partit amb el descens consumat a Tercera Catalana. Però els groguets adverteixen que volen finalitzar la temporada de la millor manera possible per donar bones sensacions als seus.

Àlex Farrés, Entrenador CP Santa Pau: “L’equip lluitarà fins a l’últim moment: s’ha de donar la cara encara que hàgim baixat, i ho seguirem fent fins al final de lliga.”

El duel es disputarà aquest dissabte a Besalú, a partir de les cinc de la tarda. Pel que fa als altres garrotxins, el Bosc de Tosca juga a Camprodon diumenge a dos quarts de cinc, i el Sant Jaume visita el Vilartagues el mateix dia a les cinc de la tarda.

x