El Bàsquet Olot busca una victòria a Sant Hilari que li permeti aclarir les seves opcions de permanència a la Segona Catalana

La reestructuració de la Segona Catalana femenina de la Federació Catalana de Bàsquet juga en contra dels interessos del Club Bàsquet Olot, que es veu de cop immers en llocs de descens al ampliar-se el nombre d’equips que baixen de categoria. Tot i això, les d’Albert Farrés estan completant una bona segona volta, amb sis victòries aconseguides en tretze partits, respecte les dues assolides en el primer tram de curs. Precisament, en les tres darreres jornades l’equip ha aconseguit sumar sempre victòries, l’última d’elles en el duel contra el Fontajau, que van guanyar per 76 a 57.

Albert Farrés, entrenador Club Bàsquet Olot: “Penso que la diferència respecte la primera volta és que l’equip s’ha pogut reforçar, i això ha donat amplitud a la nostra banqueta i arribar en millors condicions a aquest tram final.”


Queden dues jornades per l’acabament de lliga, i les olotines segueixen remant cap a la permanència: a hores d’ara, poden atrapar tant el Fontajau com el Roda, amb qui tenen l’average guanyat, però en el darrer partit les olotines s’enfronten al líder Tordera, que només ha caigut en quatre enfrontaments. Per tant, el proper duel a la pista del Sant Hilari es preveu clau per lligar les possibilitats de salvació.

El partit contra el Sant Hilari es disputa aquest divendres, a dos quarts de nou del vespre.

 

x