ERC Olot presenta una proposta cultural d’unió entre la zona comercial de la ciutat i el barri de Sant Miquel

La candidatura d’Esquerra Republicana a Olot ha presentat una proposta cultural on s’hi inclou un projecte sota el concepte d’illa de les arts. Una iniciativa que pretén ser un enllaç entre el barri de Sant Miquel i la Plaça Major perquè aquest primer prengui vida i sigui un punt de referència cultural a la ciutat. La proposta sorgeix de la rehabilitació de Can Sacrest com a nou espai de trobada del sector cultural, on s’hi inclou la nova biblioteca i on l’equip proposa crear-hi també espais on poder-hi dur a terme xerrades, tallers o presentacions, entre d’altres activitats.

Josep Quintana, número 4 de la llista d’ERC a Olot: “Pensem que s’ha de fer un projecte urbanístic, un pla urbanístic d’aquesta zona, aquí on estem ara, al pàrquing, fer-hi una plaça que tingui un pàrquing subterrani, és molt important el tema dels aparcaments al centre de la ciutat. És molt important el projecte de reordenació i és molt important fer una plaça que connecti l’Escola d’Art i el centre de Can Sacrest”


L’espai de Can Sacrest compta amb més de 4.000 metres quadrats que, segons, Esquerra Republicana Olot, s’han de convertir en un espai polivalent on la meitat sigui destinat a la nova biblioteca i la resta a la construcció de diversos espais destinats a l’oci cultural.

Josep Quintana, número 4 de la llista d’ERC a Olot: “La idea és que compleixi les necessitats en l’àmbit de la cultura i de les entitats socials i culturals, un espai polivalent”

Aquesta seria una connexió entre la zona comercial des de la Plaça Major fins al que podria ser el nou nucli cultural de la capital garrotxina.