La Diputació de Girona concedeix 40.000 euros a la Vall d’en Bas per construir la passarel·la del Pont de Verntallat

La Diputació de Girona ha aprovat la concessió d’una subvenció de 40.000 euros per la construcció d’un pont sobre el riu Fluvià, a la GIP-5226, al seu pas per la zona de Verntallat. L’acció consisteix, concretament, en la col·locació d’una passarel·la per a vianants i ciclistes que uneixi les dues bandes del riu: la que porta a l’Escola Verntallat i Les Preses, i la que es dirigeix al nucli del Mallol. Aquesta era una acció reivindicada en aquest municipi garrotxí per tal de garantir la seguretat en un tram on habitualment hi circulen vehicles, de manera que vianants, ciclistes i conductors no hagin de seguir compartint aquest tram de la via.


Un dels objectius de la vall és unir tots les seus nuclis de població amb bici carrils, objectiu del qual la Vall d’en Bas ja ha presentat una sol·licitud de subvenció al Departament de Territori i Sostenibilitat per fons europeus FEDER per fer-ho possible, una acció pressupostada en 2.000.000 d’euros.

Deixa un comentari