L’equip femení de la Unió Esportiva Olot vol omplir l’Estadi Municipal en l’últim partit de la temporada

Poques vegades l’Estadi Municipal d’Olot s’obre a la pràctica de partits de futbol més enllà dels de la plantilla de Segona B de la Unió Esportiva Olot. Però diumenge s’hi viurà un duel diferent: l’equip femení del club acaba temporada, i s’ha marcat omplir el recinte amb 1.000 espectadors per acomiadar el curs de la millor manera possible, amb la intenció de potenciar l’esport femení a la comarca.

Moi Dubé, Coordinador UE Olot: “No és tant que t’agradi el futbol o no, sinò que és donar suport al futbol femení. Si aconseguim el suport de la gent que vol potenciar el futbol femení, serà possible arribar a la xifra de 1.000 espectadors.”


El partit es jugarà contra el Seagull de Badalona, que ja va obrir també les portes del seu camp principal per rebre a les olotines en el partit d’anada. L’Olot ja ha jugat altres vegades a l’Estadi Municipal, i sempre és un fet que il·lusiona a les jugadores.

Moi Dubé, Coordinador UE Olot: “Per les noies és molt especial: hem jugat contra el Barça i contra el Girona, i només d’entrar a l’Estadi ja se’ls veu que és important per totes elles.”

El del Seagull és el darrer partit de la Primera Catalana: amb una victòria, l’Olot pot aspirar a ser sisè classificat, l’objectiu que s’havien marcat a principi de temporada. El matx es disputarà a dos quarts de cinc de la tarda, i l’entrada és gratuïta per tal d’omplir les graderies.