Olot Televisió prepara un gran desplegament per seguir el minut a minut de la campanya electoral

Amb l’inici de la campanya electoral per les eleccions municipals del 26 de maig, els professionals d’Olot Televisió es bolquen en la informació per acostar als veïns de la Garrotxa el minut a minut de la campanya, a les diferents edicions de Les Notícies però també amb programes especials que començaran el primer dia del període electoral. Joan Manuel Robles entrevistarà i moderarà els debats de les 40 candidatures que es presenten per assolir el govern dels 20 pobles de la Garrotxa. Paral·lelament, el director d’Olot Televisió, Albert Brosa, entrevistarà els candidats a l’alcaldia de la capital de la comarca.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: “Les eleccions municipals són els comicis més importants per a qualsevol mitjà de proximitat. Hem preparat diferents programes especials amb tot el personal de la casa bolcat en aquests 15 dies de campanya electoral”.


El 20 de maig a les 8 del vespre tindrà lloc el debat d’Olot, en directe des del Teatre Principal. Olot Televisió començarà l’emissió a 2/4 i 5 de 8 per copsar les impressions prèvies al debat.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: “Un dels moments importants de la campanya electoral és sempre el debat d’Olot, per l’audiència que general i l’interès que desperta. Per primera vegada, tots els mitjans de comunicació de la comarca ens hem posat d’acord per fer un únic debat que serà el dilluns 20 de maig al vespre. Olot Televisió començarà la retransmissió a partir de les 19.50 des del Teatre principal d’Olot i apartir de les 20.00 comença el debat electoral amb les forces polítiques que en aquests moments tenen representació a l’Ajuntament d’Olot”.

La programació especial d’Olot Televisió per les eleccions municipals culminarà amb la jornada electoral. La Televisió de la Garrotxa oferirà avanços informatius al llarg del dia fins a la Nit electoral. La cadena iniciarà un programa especial a partir de 3/4 de les 8 del vespre, just abans del tancament dels col·legis electorals, per seguir l’escrutini i fer-ne l’anàlisi dels resultats. Presentat per Albert Brosa, amb Joan Manuel Robles a la pantalla de dades, el programa comptarà amb analistes i representants dels partits, així com entrevistes als candidats guanyadors de les eleccions a partir de conèixer-se els resultats.

x