Aquest diumenge torna la Fira de l’Ou de Maià de Montcal

Aquest diumenge torna la Fira de l’Ou de Maià de Montcal amb la seva segona edició. Gràcies a l’èxit de l’any passat, l’ajuntament ha decidit repetir la jornada amb algunes novetats per tal de sorprendre als assistents.

Pere Juanola, Regidor Aj. Maià de Montcal: “Aquest any seguim amb les novetats que hem incorporat i hi haurà un trenet gratuït que farà una ruta pel municipi i que anirà seguint el que hem anomenat la ruta de l’ou com balla”


Una exposició de cotxes clàssics, un concert de jazz, tastets a càrrec dels restaurants del municipi, una rifa i un concurs de menjar ous durs, truites casolanes i tallers són algunes de les activitats que s’han preparat per a la segona edició de la Fira de l’Ou de Maià de Montcal.

Pere Juanola, Regidor Aj. Maià de Montcal: “També hi tindrem aquest any com a novetat un ‘show cooking’ en el qual vindrà el cuiner Carles Antoner i ens farà un plat en directe fet amb ou”

Amb diverses activitats durant tot el diumenge, el consistori pretén superar el nombre d’assistents de la passada edició i consolidar la fira com a un dels esdeveniments de referència del municipi. Per tal de conèixer la programació completa es pot consultar a la pàgina web oficial de l’Ajuntament de Maià de Montcal, www.maia.cat

Deixa un comentari