Aquest divendres comencen els debats dels candidats dels pobles amb Beuda, a les 20.00

Avui, primer dia de la campanya electoral per les eleccions municipals del 26 de maig, Olot Televisió inicia els debats dels candidats dels pobles de la Garrotxa i entrevistes en el cas d’aquells casos en què només es presenta una candidatura. Aquest divendres comença l’emissió dels debats a 2/4 de 9 del vespre amb els candidats de Beuda, que es presenten en unes eleccions amb el sistema de llistes obertes. És el que fixa la llei per als municipis de menys de 250 habitants. Els candidats de Junts per Catalunya, la CUP i Esquerra ja han anunciat que es presenten sota un mateix programa per reeditar l’entesa de govern.


La reemissió dels debats dels candidats als pobles es farà l’endemà a partir de 2/4 d’1 del migdia i 2/4 de 5 de la tarda. Poden consultar els diferents horaris a la graella de programació de la pàgina web d’Olot Televisió. També podran recuperar-los a través del servei d’OTV a la carta de la mateixa pàgina web.