Declaren familiars i veïns de la dona assassinada per un Policia Nacional als jutjats d’Olot

Diversos veïns i familiars de la dona assassinada el passat 20 d’abril, suposadament per la seva parella, Policia Nacional, han donat testimoni aquest matí dels fets als Jutjats d’Olot. El succés va passar durant la matinada, quan l’acusat hauria matat a trets la seva companya sentimental amb una arma de foc reglamentària. La voluntat del jutge és comprovar algunes de les proves presentades per la investigació dels Mossos d’Esquadra.

Joan Cañada, advocat de l’acusació exercida per l’Ajuntament d’Olot: “Els Mossos ja han determinat una sèrie de fets clars, però la voluntat del jutge és clarificar com va anar, en quines hores es va produir, i analitzar les circumstàncies que van portar als fets.”


L’acusació particular exercida per l’Ajuntament d’Olot representada per Joan Cañada encara no ha determinat la condemna que vol demanar pel cas, a l’espera del que acabi d’exposar la investigació i la fase d’instrucció del judici.

Joan Cañada, advocat de l’acusació exercida per l’Ajuntament d’Olot: “La voluntat de l’Ajuntament en comparèixer no és una altra que clarificar els fets i intentar evitar la repetició d’uns fets tant lamentables. A partir d’aquí, quan varem comparèixer varem sol·licitar unes intervencions, i algunes d’aquestes són les que es porten a terme avui.”

L’altre advocat de l’acusació, Carles Monguilod, també demana responsabilitats a l’Estat per no retirar l’arma al policia, al conèixer a través d’alguns testimonis que l’acusat podria tenir problemes severs amb alcohol i drogues.

x