Els partits polítics a Olot inicien la campanya amb la tradicional enganxada de cartells

La tradicional enganxada de cartells ha donat aquesta mitjanit el tret de sortida a la campanya electoral de les eleccions municipals del 26 de maig. Set dels vuit candidats que es presenten a l’alcaldia d’Olot van trobar-se a la Plaça Clarà per donar inici a dues setmanes intenses en què donaran a conèixer les seves propostes de ciutat.

L’alcaldable de JuntsxCatalunya, Pep Berga, remarca el seu compromís per fixar un projecte de progrés i continuïtat per a la capital garrotxina.

Pep Berga, Cap de llista JuntsxCat Olot: “És pel futur de la ciutat, pel futur d’Olot. És a dir, Olot és una ciutat que com he comentat s’ha transformat molt positivament, és una ciutat on s’hi viu molt bé i on els principals reptes que teníem els darrers anys els hem anat superant, però sempre queden coses per fer i estem preparats per donar resposta a tots aquests reptes”


Un ‘Aire nou per Olot’ és la proposta d’Esquerra Republicana, candidatura que encapçala Anna Barnadas.

Anna Barnadas, Cap de llista ERC Olot: “Els canvis són bons, necessaris, saludables i, per tant, necessitem que corri l’aire i liderar un nou Olot i per això estem aquí la gent d’Esquerra Republicana”

Josep Guix encapçala per tercera vegada la candidatura del Partit Socialista a Olot amb una aposta ferma que es basa en el treball per als olotins i olotines.

Josep Guix, Cap de llsita PSC Olot: “L’Ajuntament és la casa de tots els olotins i olotines i, per tant, l’alcalde ha de ser-ho per a tothom, pensi com pensi i vingui d’on vingui i guanyi el que guanyi. Les portes de l’alcaldia sempre estaran obertes sota la meva responsabilitat”

En el seu lema, la CUP insta els olotins a atrevir-se a apostar pel seu partit, una candidatura que encapçala Lluís Riera.

Lluís Riera – Cap de llista CUP Olot: “Ens hem de treure aquell mantra que hem tingut tota la vida de l’Olot conservador i tradicional, doncs la conservació i la radicalització és anar a l’arrel del problema, és la garantia de trobar la solució i de trobar un resultat que ens convingui molt més a tots i a totes”

Xevi Garcia es presenta per segona vegada com a cap de llista d’Olot en Comú-Podem sota el lema ‘Guanyem el Futur’. Garcia reivindica el seu partit com la garantia d’un govern d’esquerres a la capital garrotxina.

Xavier Garcia – Cap de llista Olot en Comú: “Amb el desig que tinguem una majoria d’esquerres el dia 26. I que a diferència de fa quatre anys, aquesta vegada siguem capaços de posar-nos d’acord i fer un govern d’esquerres que és el que nosaltres vam defensar i continuarem fent”

La candidatura de Ciutadans a Olot es presenta per primera vegada a les eleccions municipals amb  Santi Vizern com a cap de llista.

Santi Vizern, Cap de llista Ciutadans Olot: “Ja sabem que és un lloc difícil, tenim un ambient determinat, venim amb tot l’ànimi conciliador tal i com vam declarar dies enrere. Vol em mirar de solucionar la situació d’embut i carrers i d’espais públics”

Ignasi Mulleras es presenta per primera vegada com a cap de llista de Vox per Olot amb la seva aposta per frenar l’independentisme a la ciutat.

Ignasi Mulleras, Cap de llista Vox Olot: “Olot avui en dia sembla una república independent, però no independent d’Espanya, fins i tot independent de Catalunya. És una ciutat que sembla poseïda pel fanatisme malaltís de color groc, i això ho canviarem quan arribem a l’Ajuntament”

Els cinc candidats amb representació van fer-se una fotografia plegats, sense la presència de Ciutadans i VOX.