JuntsxCat Olot exposa com a propostes culturals el projecte de la nova biblioteca i cobrir el pati de l’Hospici

JuntsxCatalunya a Olot ha escollit l’Hospici pel seu primer acte de campanya per a les municipals del 26 de maig. La candidatura que lidera Pep Berga ha començat precisament parlant d’una de les àrees que ha encapçalat com a regidor, la cultura. Berga vol donar continuïtat a una oferta cultural per a tots els públics de la mà de les entitats. Pel que fa a propostes, ha assenyalat dos grans projectes de cara al proper mandat, la nova biblioteca Can Sacrest i la idea de cobrir el pati de l’Hospici, perquè funcioni durant tot l’any com a espai d’activitat cultural.

Pep Berga, Candidat JuntsxCat Olot: “És el pati d’un edifici antic, on s’hi fa molta activitat. Podria funcionar com a auditori i per a fer-hi activitats de gran format. No disposem, tret del Torín, de cap equipament que reuneixi aquests requisits i aquest a més té l’avantatge que té el sostre molt alt i és un bon lloc per invertir-hi”

Berga també ha confirmat que, si és escollit alcalde, continuarà al capdavant de la regidoria de Cultura.