La consellera de Salut Alba Vergés vol incloure la construcció del nou CAP de Sant Miquel d’Olot als nous pressupostos

La consellera de Salut Alba Vergés ha escoltat aquest migdia les peticions i projectes que es volen tirar endavant en matèria sanitària des de la ciutat d’Olot. Dos han comptat amb el vist-i-plau de la màxima responsable del Departament; per una banda, la Consellera s’ha compromès amb incloure amb celeritat la construcció del nou Centre d’Atenció Primària de Sant Miquel Olot-Nord; per a Vergés, depèn de l’aprovació d’uns nous pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

Alba Vergés, consellera de Salut: “El més aviat possible intentarem incloure-ho al Pla Econòmic financer perquè la població creixent d’Olot necessita disposar d’aquest espai.”


D’altra banda, Vergés ha escoltat la proposta de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa d’incloure l’Agència de Salut Pública al mateix centre sanitari, amb la modificació d’algunes sales per encabir l’ens a l’Hospital.

Alba Vergés, consellera de Salut: “Això és una oportunitat per treballar les sinergies de com treballem des de Salut pública l’assistència al nostre territori, i tindrà fruits en el futur. Això serà realitat ben aviat, que l’Agència de Salut Pública estigui ubicada al mateix hospital.”

L’assistència de la Consellera Alba Vergés als diferents centres sanitaris de la Garrotxa s’inclou en el marc de les visites que fa la Generalitat pel territori.