La Unió Esportiva Olot espera trobar un Teruel nerviós per a poder complir amb l’objectiu de classificar-se per a la Copa del Rei

El Teruel, filial del Huesca de Primera Divisió, és el proper rival de la Unió Esportiva Olot. Es tracta d’un equip jove, ofensiu, amb una idea de joc clara i amb ganes de disposar de la pilota. Una mala primera volta l’ha condemnat a haver de lluitar per evitar el descens, que té a dos punts per sota. Els nervis poden jugar males passades, i l’entrenador olotí Raúl Garrido ho vol aprofitar per assegurar la classificació per a la Copa del Rei.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Hem de jugar amb això, amb l’avantatge emocional que tenim, perquè estem jugant per aconseguir un objectiu bonic i ells estan lluitant per no baixar. Hem de tractar de jugar amb els seus nervis.”


Tot i que la situació calmada de l’Olot permet que no s’hagin de preocupar del descens, els de Garrido fa vuit partits que no guanyen, i només han sumat una victòria en les darreres tretze jornades. El tècnic valencià, però, destaca la competitivitat dels futbolistes, que empaten la majoria dels seus duels.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Si que és veritat que fa partits que no guanyem, però tampoc perdem; crec que estem fent una bona temporada, i en aquest grup hi ha equips molt potents i que es juguen moltes coses, i per tant està clar que havíem de passar per moments dolents.”

Per a afrontar el partit Garrido només té el dubte d’Alan Baró, lesionat. El duel entre el Teruel i l’Olot es disputarà diumenge, a partir de les sis de la tarda.