Olot celebrarà aquest dissabte la primera edició del Fòrum Cerveser

Després que el passat mes d’abril es celebrés la tercera edició de la fira de la cervesa artesana, Olot vol postular-se com a capital de la cultura cervesera amb la realització de la primera edició del Fòrum cerveser de la Garrotxa.

El propòsit d’aquest fòrum és, a més de tastar i promocionar la cervesa artesana de productors locals i catalans, realitzar xerrades formatives sobre la producció de la cervesa, entaular conversa amb productors cervesers, entre d’altres.

Dani Verdaguer: Promocionar el producte local de cares a les cerveses, cada cop més, amb gent de fora que s’incorporarà i explotar aquest punt que crec que està en alça i que pot aportar coses molt bones a la ciutat.

A més de degustar les 4 cerveses artesanes nascudes a la Garrotxa i 4 convidades de les comarques gironines, s’hi podran trobar concerts al llarg del dia, corrandes, xerrades i diversos tallers relacionats amb la cultura i la producció de la cervesa.

Jordi Tallant: La idea no és fer una fira convencional, sinó donar coneixement del producte, que la gent pugui mostrar les seves inquietuds cap als diferents estils, com es fa el producte, quines característiques té cada estil…

El fòrum cerveser es celebrarà a la plaça del Mig d’Olot, amb l’objectiu de dinamitzar el nucli antic de la ciutat, i tindrà lloc des de les 10 del matí a les 10 del vespre.

x