Olot Televisió entrevista aquest divendres a les 21.00 Albert Fàbrega, candidat de JxCat a Sant Ferriol

Avui, primer dia de la campanya electoral per les eleccions municipals del 26 de maig, Olot Televisió inicia els debats dels candidats dels pobles de la Garrotxa i entrevistes en el cas d’aquells casos en què només es presenta una candidatura. Avui comença l’emissió dels debats a 2/4 de 9 del vespre amb els candidats de Beuda i a les 9 del vespre serà el torn de Sant Ferriol, un municipi proper que elegeix els seus representants per llistes obertes. L’espai entrevista Albert Fàbrega, que encapçala la candidatura de JxCat, després de la incompareixença de la resta de candidats que es presenten sota unes sigles de partit o amb una candidatura adscrita a una força política.


La reemissió dels debats dels candidats als pobles es farà l’endemà a partir de 2/4 d’1 del migdia i 2/4 de 5 de la tarda. Poden consultar els diferents horaris a la graella de programació de la pàgina web d’Olot Televisió. També podran recuperar-los a través del servei d’OTV a la carta de la mateixa pàgina web.