Alta participació en un Robolot 2019 amb molta presència internacional

Aquest cap de setmana Olot va acollir una nova edició del Robolot, que aquest any complia la majoria d’edat. El certamen de robòtica didàctica va comptar amb una alta participació que a va fer, fins i tot, que moltes persones no poguessin assistir a les diverses activitats programades.

Toni Moreno, organització Robolot: “Tenim tants assistents que vam haver de tancar les inscripcions, i per tant la gent que hem vist aquí, no era tota la que volia venir. Estem parlant que ens havíem fixat una inscripció de 150 persones, i finalment n’hem encabit fins a 200, pensant que no coincidirien tots ens els mateixos actes, però tot i així vam haver de tancar. Les 250 places de tallers van quedar pràcticament plenes, també, participació en tots els concursos.”


Enguany el Robolot acollia diversos ponents de renom internacional, en el camp de la informàtica, com Kathy Giori o John Maloney, aprofitant que estan fent una estada a la Residència Faber, una experiència única pels alumnes, docents i tots aquells interessats en el món de la robòtica de la comarca. A més a més, el Robolot d’enguany va servir d’aparador de projectes pioners d’eficiència energètica.

Divendres va tenir lloc l’acte inaugural al Casal Marià, i just depsrés es van iniciar el seguit d’activitats i tallers a la Sala El Torín, com el concurs de Lego, el de robots d’iniciació, projectes stream, rastrejadors velocistes i projectes de robòtica, entre altres coses. Jornades d’intercanvi d’experiències, concursos i tallers que es van tancar aquest diumenge al matí amb l’entrega de premis.

x