JxCat Sant Aniol de Finestres aposta per una gestió continuïsta del municipi prioritzant les comunicacions, els serveis i la sanitat

La candidatura de Junts per Sant Aniol de Finestres, encapçalada per Francesc Oliveras, alcalde del municipi els darrers quatre mandats, es presenta amb un programa continuista respecte la gestió que ha portat a terme durant 16 anys, fixant com a prioritat les comunicacions, encara amb un alt marge de millora, així com la sanitat i els serveis bàsics.

Francesc Oliveras, candidat JxCat Sant Aniol de Finestres: “Cada mandat continuem amb el mateix projecte que ens vàrem proposar des d’un principi, que són els camins, les noves tecnologies, les comunicacions, la sanitat… Tots el tema de l’aigua potable el tenim bastant cobert, tot i que sempre es pot anar millorant”.

Una actuació que Junts per Catalunya proposa continuar durant els pròxims quatre anys és la urbanització del sector de les Carreres, un nou nucli urbà del municipi, començant per la substitució de els canonades d’aigua, ja obsoletes, per continuar amb l’asfaltatge dels camins.

x