JxCat Sant Feliu de Pallerols es presenta com la candidatura de la cohesió social acompanyada pel president del PDeCAT, David Bonvehí

Amb el president del PDeCat, David Bonvehí, el missatge del president Puigdemont i una sala de Ca les Hermanes plena, Junts per Catalunya Sant Feliu de Pallerols va presentar-se divendres al vespre com una candidatura compromesa amb l’esperit de l’1 d’octubre i la que ha de portar la cohesió social al municipi, després que la polèmica per la urbanització del Pla de Bastons i altres qüestions hagin dividit els pescallunes, segons asseguren. El seu candidat, l’actual primer tinent d’alcalde, Fèlix Castanyer, és l’únic que repeteix a la llista d’unes eleccions, en una candidatura, per la resta, plena de cares noves.

Fèlix Castanyer, candidat JxCat Sant Feliu de Pallerols: “Jo crec que el que ens diferencia dels tres grups és que en Joan [Casas, actual alcalde], amb qui hem partit però amb qui tenim molt bona relació, continua amb la seva gent, Units també continuen amb la seva gent i nosaltres, per poder treure totes aquestes rancúnies que hi havien fins ara, hem decidit fer un equip totalment renovat, totalment nou i mirar totalment el futur, deixar el passat enrere”.

David Bonvehí, president del PDeCAT: “Aquesta candidatura, sí, vol disputar l’alcaldia a les altres dues candidatures que sabem que també tenen un caire catalanista, un caire de gent en positiu, però ens sembla que la nostra és la més transversal i la que mira més el futur”.

Fèlix Castanyer, candidat JxCat Sant Feliu de Pallerols: “El que colem és això, que a Sant Feliu en aquest moment hi hagi cohesió social per a la gent, que és el que ens fa falta en aquest moment”.


En la línia de fer efectiva la cohesió social, en l’acte de divendres Junts per Catalunya va presentar algunes propostes que consideren importants dins el seu programa, com la reforma de la piscina La Ponderosa perquè esdevingui un espai social, amb pista de pàdel, un parc infantil i un lloc per a barbacoes, on hi tinguin cabuda els joves, la gent que fa gimnàs o la que practica ioga. També van proposar l’habilitació d’un espai per guardar la faràndula i que sigui visitable tot l’any.