JxCat Sant Ferriol es compromet a treballar perquè el municipi tingui un pla d’ordenació urbanística

Un dels punts del programa electoral al qual l’equip de govern d’Albert Fàbrega no ha pogut donar compliment en aquest mandat a Sant Ferriol ha estat l’inici la redacció del Pla d’Ordenació Urbanística (POUM). Fa molts anys que el municipi garrotxí no disposa de cap i es regeix per normes subsidiàries. El cap de la candidatura de Junts per Catalunya a Sant Ferriol al·ludeix a dificultats tècniques sorgides al Consell Comarcal, ens encarregat de la seva redacció. Assegura, però, que en aquests darrers quatre anys s’han estudiat les mancances i necessitats del municipi per redactar el pla més adient.

Albert Fàbrega, candidat de JxCat Sant Ferriol: “L’important és tenir tots els paràmetres molt ben redactats a fi que les coses es puguin fer bé i la gent pugui fer-hi coses, sense passar-se però que tingui una certa flexibilitat. Es pot redactar un POUM, s’aprova però després ens hem de sotmetre a ell. Per tant, hem credgut que és una cosa molt important i seriosa. Durant aquests quatre anys hem pogut veure quines són les mancances, les necessitats, i l’adaptarem a això”.


Albert Fàbrega també s’ha compromès a seguir treballant en la reconstrucció de l’ermita de Sant Silvestre del Mor aquest proper any, amb la voluntat de promoure-hi un aplec o alguna altra activitat que doni vida al veïnat.