Les candidatures de JxCat, la CUP i ERC a Beuda es presenten sota un sol nom i programa per aconseguir la cohesió veïnal

Els candidats de Junts per Catalunya, la CUP i Esquerra per Beuda es presenten per primera vegada a les eleccions. Els tres saben que és difícil cohesionar un municipi tant disgregat geogràficament com Beuda. Sota el nom de Tots som Bueda, volen donar continuïtat a les polítiques engegades per l’equip d’Anna Vayreda. La majoria de les propostes del seu programa van en la direcció de cohesionar el conjunt dels veïns, a través, per exemple, de la dinamització d’espais públics com el local social.

Miquel Riu, candidat ERC Beuda: “Tant hi ha aquest espai però també s’ha de dir que hi ha un altre que és el Sant Sepulcre de Palera, que també és públic. S’hi poden fer tot tipus d’activitats, evidentment”.

Bernat Sanz, candidat JxCat Beuda: “Volem fer una taula de promoció econòmica juntament amb els sector que tenim de turisme rural, de restaurants… tota la qüestió serveis que puguem tenir i d’altres, per conèixer conèixer-ho de primera mà i poder aportar al màxim des de l’Ajuntament”.

Carla Castañer, candidata CUP Beuda: “Són propostes, com alguna plataforma digital que faciliti la comunicació entre el veïnatge, l’intercanvi. La idea en tot moment, totes les propostes passen per demanar les necessitats de la població, què necessiten i què podem oferir des de l’Ajuntament”.


Tots som Beuda també vol cohesionar al municipi a través de les possibilitats que atorguen les noves tecnologies, com el desplegament de la fibra òptica que proposen a tot el municipi. En l’àmbit territorial, també proposen crear un fons de recuperació del paisatge davant de possibles i futures agressions en el medi, impulsar-ne la transició energètica, portar un compostador a cada llar. També es mostren compromesos per treballar des del municipi per l’assoliment de la República Catalana.

Deixa un comentari