La UE Olot se’n va de Teruel amb una victòria i bitllet per a la Copa del Rei 2020 (1-4)

Raúl Garrido, entrenador UE Olot [Roda Premsa posterior UEO – Ontinyent, 17/03/2019]:  “Què li sobra l’equip? És que li sobra futbol!”

I així va ser, aquest diumenge, en un partit senzillament rodó, com pocs ha tingut aquesta temporada la Unió Esportiva Olot, que va aconseguir demostrar en forma de resultat, tot el potencial futbolístic que té, i ho va fer a domicili, contra un Teruel necessitat de punts, i anotant fins a quatre gols, cosa que no es veu gaire sovint en aquest grup tercer de la segona divisió B.

Amb Pol Ballesté, Lluís Aspar i Oriol Pujadas de titulars, Raúl Garrido va optar per deixar a la banqueta a Alfredo, en un partit que ben aviat se’ls hi va posar de cares als garrotxins. Després d’un travesser i una altra ocasió molt clara, Xumetra va anotar el primer al minut 14’, rematant una centrada de Marc Mas des de la banda dreta.

El Teruel, però, va reaccionar, i 8 minuts més tard Lorente posaria els taules en el marcador. Però ben poc duraria aquest resultat, ja que al 39’ l’àrbitre va expulsar amb vermella directe a Aspas per mans dins l’àrea, i Iván Guzmán va ser l’encarregat de transformar la diana des dels 11 metres.

Al minut 59 Héctor Simon aconseguia el tercer, en una rematada potent dintre l’àrea. Ja a les acaballes del partit Guzmán aconseguiria el seu doblet, després d’una errada defensiva del Teruel i una mala sortida del porter. Fins i tot Pol Ballesté va tenir els seus moments durant el partit, amb bones intervencions com aquestes.

Amb aquesta victòria la Unió Esportiva Olot aconsegueix la plaça per la Copa del Rei per la temporada que ve, i trenca amb la ratxa de partits sense guanyar que encadenava. La setmana que ve tancarà la lliga a casa davant el Sabadell, que s’ho juga tot per salvar la categoria.

x