Maià de Montcal celebra la segona edició de la Fira de l’Ou amb centenars de visitants

Centenars de persones van visitar aquest diumenge la segona edició de la Fira de l’Ou a Maià de Montcal. L’esdeveniment va comptar amb una trentena de parades de productes d’alimentació, com l’ou, l’embotit i la mel, i d’artesania.

Joan Gainza, alcalde de Maià de Montcal: “Exclusivament i pràcticament, l’ou és el protagonista d’aquesta fira. Durant tot el dia fem moltíssimes activitats. La primera és l’arribada dels cotxes clàssics, hem fet una inauguració institucional”.


La jornada va prosseguir amb la mostra de receptes d’ou en directe, a càrrec del cuiner Carles Antoner i el president de la Plaça Mercat d’Olot, Jordi Vilarrasa. Els visitants també van poder gaudir d’un concert de jazz i van poder realitzar tastets elaborats i produïts per quatre restaurants, dos de Maià de Montcal i dos de Beuda.

Joan Gainza, alcalde de Maià de Montcal: “Aquest any creiem que hem potenciat més la fira. Hem ampliat personal, hem ampliat col·laboradors. Hem fet la zona de bar més potent i també la zona de restauració”.

 

Dolors Callís, Liderou: “Formar part d’aquesta fira que espero que tingui molta continuïtat, perquè l’ou és un dels productes que té dels millors continguts nutricionals. Un producte totalment natural, que té unes vessants culinàries extraordinàries”.

 

Delfí Cros, productor: “Venc tots els productes que elaboro a casa meva, productes artesans. Oli, mel, ratafia, patxaran i els ous que fan les gallines”.

La fira també va comptar amb diversos concursos, com el de menjar ous durs, i diferents tallers. Una segona edició molt concorreguda en un dia on les condicions meteorològiques van ser les ideals.

x