Connectats amb Sant Feliu posa l’accent en les polítiques social i proposa més ajudes per a veïns amb pocs recursos

Connectats amb Sant Feliu Demòcrates de Catalunya ha presentat una llista cremallera amb un 80% de gent nova i molts joves. La candidatura s’ha presentat amb la presència de l’expresidenta del Parlament Núria de Gispert.

Núria de Gispert, expresidenta del Parlament de Catalunya: “És el que es necessita en una candidatura municipal per tirar endavant tot el que un poble, en aquest cas Sant Feliu de Pallerols, necessita: una candidatura partitària de joves, no tan joves i grans; per tant, agafa tota la població, la qual cosa vol dir que agafa totes les necessitats, des d’una llar d’infants fins al centre per a la gent gran”.


El candidat, Joan Casas, posa l’accent del seu programa en les polítiques socials, per dotar d’ajudes els veïns amb pocs recursos.

Joan Casas, candidat de Connectats amb Sant Feliu: “Que la gent gran pugui tenir ajudes per formar par del Centre de Serveis de la Gent Gran; que hi hagi una borsa de lloguer a la qual s’hi pugui trobar lloguer assequible, donant incentius als propietaris perquè posin els seus pisos a la borsa”.

El programa no deixa de banda inversions que volen fer a la Casa de la festa, el Museu de la faràndula, per acabar amb les barreres arquitectòniques del municipi i per cobrir la pista poliesportiva.