El Fòrum Cerveser tanca la seva primera edició explicant com s’elabora aquesta beguda

La cervesa està agafant molt embranzida a la comarca de la Garrotxa en els últims temps, i aquest dissabte vam assistir al naixement d’una nova fira dedicada a aquesta preuada beguda per molts. Es tracta del Fòrum Cerveser, que va omplir de parades la plaça del Mig d’Olot durant tot el dissabte.

Dani Verdaguer, organitzador Fòrum Cerveser: “Un espai on podem tastar els productes i visibilitzar la forma com s’executen, per tenir una cervesa embotellada, expliquem tot el procés.”

I és que un dels secrets del Fòrum Cerveser era el component formatiu, ja que a part dels sempre llaminers tastos, oferia xerrades i demostracions, a més de concursos. Per la fira també s’hi van poder trobar parades amb aliments, més enllà de la cervesa, que transmetien un mateix valor: el de producte de proximitat i quilòmetre zero.

A la Fira s’hi van poder trobar les quatre cerveses que es fan actualment a la Garrotxa: la Poch’s de Castellfollit, la Terra Aspra de Tortellà, la Hopsters de Besalú i la Santa Pau Ales, a més d’altres d’arreu de comarques gironines.