Els candidats per Mieres difereixen sobre les fórmules de participació ciutadana que s’han d’aplicar al municipi

En Territori, Turisme o Serveis a les persones. A moltes de les àrees del programa, Vivim Mieres, no adscrita a la CUP per a aquestes noves eleccions, posa l’accent en fórmules de participació ciutadana, seguint l’estela del que ha fet com a equip de govern amb la possibilitat que el municipi pogués acollir un càmping com a equipament turístic o vol fer a partir de la municipalització de l’aigua que han portat a terme recentment. Aquestes mesures van ser qüestionades pel candidat del Partit dels Socialistes, Francesc Fàbrega, que les considera predissenyades per part de l’equip de govern. També considera prioritari aprofundir en la cohesió social entre els veïns tradicionals i els nous veïns.

En matèria de gestió comunitària, Enric Domènech va voler preguntar explícitament a Fàbrega la seva opinió sobre la tècnica que actualment desenvolupa aquestes tasques.

En matèria d’habitatge, tots dos candidats van estar d’acord que s’havien de trobar fórmules per obrir el 20% d’habitatges buits que hi ha al municipi.