ERC Garrotxa reuneix els 13 candidats a Les Preses

Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat les candidatures amb què es presenta aquest any a les eleccions municipals de la Garrotxa. Ho va fer dissabte a les Preses. Enguany, Esquerra presenta 13 llistes, més que al 2015. El president comarcal de la formació, Pep Companys, ha volgut destacar no la quantitat de llistes sinó, la qualitat, ha dit, de les persones que les formen. També ha destacat que el partit ha aconseguit fer candidatures als municipis amb més habitants.

Pep Companys, President ERC Garrota: “Estem convençuts que farà un excel·lent resultat igual que a la resta de municipis de la comarca. També destacar la llista de Sant Joan les Fonts, on feia molts anys que no aconseguíem fer llista i aquesta vegada portem una llista molt potent, amb clares opcions d’optar a l’alcaldia. M’agradaria destacar hem incorporat des del 2007 Tortellà”