La participació i el codi ètic són dos dels eixos del programa de la CUP Olot que aposta també per ampliar l’Oficina d’Habitatge

La CUP d’Olot l’articula el seu programa electoral en base a quatre eixos. El primer és que consideren que són la garantia de canvi per portar una nova manera de fer les coses a l’Ajuntament d’Olot. La participació per apoderar a les persones facilitant que tinguin capacitat d’incidir, decidir i participar a la vida pública és un altre eix, així com la recuperació de drets socials i qualitat de vida de les persones. El quart eix és el codi ètic.

Lluís Riera, candidat CUP Olot: “Ens comprometem a treballar activament per a aquesta ciutat amb una limitació de temps, de sou i de mandats”


Aquest dilluns la formació també ha presentat les seves propostes en comerç i turisme. Consideren que el barri vell és prioritari en el proper mandat i aposten per reforçar i ampliar l’oficina d’habitatge, amb més personal i recursos que permetin ampliar el parc d’habitatge públic fins a un 30% i també treballar en relació al comerç.

Lluís Riera, candidat CUP Olot: “Entenem que aquesta amplificació, una part important ha d’anar amb una oficina que faci relació al comerç. Entenem la revitalització del barri vell i la gestió dels comercials buits tancats [s’ha de fer] a través d’una borsa”

Pel que fa al turisme aposten per un model responsable, sostenible i no massificat.