L’eurodiputat Ramon Tremosa demana un vot “massiu” per a Lliures per Europa i Carles Puigdemont en les eleccions europees

L’eurodiputat Ramon Tremosa ha estat de campanya electoral avui a la Garrotxa acompanyat de David Coromina, número 6 de la llista Lliures per Europa. Han començat la jornada a La Vall d’en Bas per seguir a Olot, on ha visitat la plaça mercat i el mercat Setmanal. Tremosa ha donar suport als candidats locals i ha fet campanya per les eleccions europees, demanant un vot massiu per al cap de llista de Lliures per Europa, Carles Puigdemont.

Ramon Tremosa, eurodiputat Lliures per Europa: “Demanar un vot massiu pel president Puigdemont. L’hem d’ajudar amb una gran victòria a Catalunya que posi en valor tots els gols judicials que ha marcat a l’estat espanyol: les euro ordres retirades a Alemanya i Bèlgica o la decisió del Suprem de posar-lo a la llista”


Entre altres eixos, Tremosa subratlla que cal treballar perquè a Catalunya es pugui reduir el cost dels serveis bàsics, com l’aigua o l’electricitat, tal com s’ha fet a Portugal.

Ramon Tremosa, eurodiputat Lliures per Europa: “L’Autonomia que ens cal és la de Portugal. A Portugal l’aigua és gratuïta per als agricultors, l’energia és molt més barata que a Espanya i l’iva de la llum l’acaben de baixar del 21 al 4%. La pregunta és: Perquè Catalunya té la legislació de Madrid on hi ha l’energia més cara d’Europa? Per aquesta i moltes altres raons necessitem un vot massiu per les candidatures que volen fer de Catalunya un país normal”

A Olot Tremosa ha participat també en una tertúlia amb la societat civil a la seu de Dinàmig. Al llarg del dia d’avui també donarà suport als candidats de Junts per Catalunya de Les Preses i Riudaura.