Riudaura Plural presenta a Agustí Llop com a candidat i les propostes de cara a les Eleccions Municipals

Sota el lema ‘Som Riu, Som Nosaltres, Som Poble, Som Riudaura’, aquest diumenge es va presentar la candidatura de Riudaura Plural a les Eleccions Municipals del 26 de maig. La formació política l’encapçala Agustí Llop, i el segueixen com a número 2 i número 3 Vicent Xavier Micó i Salvador Clofent. Com a número 6 també s’hi presenta  la exalcaldessa del municipi Eulàlia Masana.


Riudaura Plural va explicar als veïns i veïnes les propostes amb què es comprometen treballar en cas d’arribar a l’alcaldia, dividides en 9 apartats, de les quals destaquen les accions culturals i les de participació ciutadana.

Agustí Llop, candidat Riudaura Plural Eleccions Municipals: “Potenciar la oferta cultural del municipi, de cultura local, de recopilar la història del municipi, propostes com la depuradora o el centre cívic, que ja fa anys que arrosseguem, i sempre posar-les en coneixement del poble, que és qui ha d’escollir el futur del municipi.”

En aquesta mateixa línia, Llop assegura que en cas de governar continuaria amb els pressupostos participatius engegats per l’anterior equip de govern, i que els dividiria en dues línies: una destinada al jovent del poble i una altra als més grans. A l’acte hi va ser el present el senador Josep Quintana, que va donar suport a la candidatura.