Albert Blázquez renova una temporada més amb la Unió Esportiva Olot

El defensa de Besalú Albert Blázquez seguirà a la Unió Esportiva Olot una temporada més. Serà el cinquè curs que complirà el besaluenc vestint la samarreta vermella, després de la bona entesa entre el club i el jugador. Segons afirma al mateix web de la Unió Esportiva Olot, Blázquez considera que la renovació és la seva millor opció a nivell personal, perquè segueix prop de casa i en un projecte de proximitat.


El de Besalú porta més de 2.400 minuts disputats aquesta temporada, amb participació en una trentena de partits a la Segona B, i amb un gol en el seu compte particular. El tècnic, Raúl Garrido, l’ha provat enguany en diferents posicions al centre de la defensa, tot i ser un habitual del lateral dret, un canvi que ha afrontat amb solvència.

x