Ciutadans aspira a entrar a l’Ajuntament d’Olot per recuperar la neutralitat de l’espai públic

Ciutadans, que concorre per primera vegada a les eleccions municipals a Olot, va presentar aquest dilluns la seva candidatura a la sala d’actes de Dinàmig. L’alcaldable, Santi Vizern, acompanyat del número 2, Toni Fierro, i el diputat al Parlament Alfonso Sánchez van explicar els principals punts del seu programa electoral, que entre d’altres propostes inclou recuperar la neutralitat a l’espai públic o que la ciutat surti de l’Associació de Municipis per la Independència. Ciutadans també fa diverses propostes de caire econòmic, com ara simplificar la burocràcia, rebaixar la pressió fiscal o elaborar un pla econòmic i financer per reduir les despeses del consistori. El partit taronja aspira a entrar a l’Ajuntament d’Olot i no descarta pactes amb la resta de forces en alguns projectes de ciutat.

Santi Vizern, Candidat Ciutadans Olot: “Tenim clar que no donarem poder territorial a propostes independentistes, el qual no descarta mocions o polítiques de govern que puguin anar cap a la moderació que demanem.”

Deixa un comentari