Esquerra Olot proposa que el TPO sigui gratuït temporalment

Des de la parada del transport públic de l’Hospital d’Olot, Esquerra Republicana ha explicat les seves propostes en mobilitat. Consideren que cal impulsar un canvi de mobilitat. Un dels eixos principals és el redisseny de la xarxa del TPO per tal que sigui eficient i respongui a les necessitats de la ciutadania.

Anna Barnadas, candidata ERC Olot: Potenciar decididament el transport públic i mentre fem el redisseny de les línies i les freqüències farem que el TPO sigui gratuït pels olotins i olotines.


Per millorar la mobilitat, ERC veu necessària la creació d’un carril bici que vertebri la ciutat.

Manel Mitjà,  número 12 llista ERC Olot: Ens ha de vertebrar la ciutat tant de l’Hostal del Sol a la carretera de Santa Pau com de la Solfa a les Tries.

Aquests eixos centrals es complementarien amb carrils que uneixin tots els barris i centres educatius. En matèria de Mobilitat Esquerra també vol fomentar la mobilitat a peu, elaborar un nou pla d’aparcament i potenciar la mobilitat sostenible i els vehicles elèctrics.

Per parlar de Ciutadania Esquerra s’ha traslladat davant de l’Oficina de Benestar Social i Famílies d’Olot per explicar la seva voluntat de treballar per una societat més justa, sense discriminació de cap tipus. Per fer-ho proposa la creació d’una regidoria d’igualtat i impulsar un pla d’igualtat.

Laila El Gamouchi, número 5 ERC Olot: La regidoria des d’on treballarem per la igualtat entre homes i dones i perquè l’Ajuntament tiri endavant un pla d’igualtat que tiri endavant polítiques per a la igualtat de sexe, orientació sexual i orígen de la nostra ciutadania”

Erc també vol treballar per afavorir les polítiques de cooperació, destinant-hi un 0’7% del tribut municipal, ja que entenen la solidaritat com un acte de responsabilitat i coherència i no pas com un acte de prestigi o generositat.