Gran final de temporada de la UE Olot femení després d’imposar-se al Seagull de Badalona davant 400 espectadors (4-1)

El primer equip femení de la Unió Esportiva Olot ha acomiadat aquesta tarda la temporada a la Primera Catalana de manera grandiloqüent, després d’imposar-se, clarament, per 4 gols a 1 al Seagull Badalona.


Malgrat les noies de Moi Dube han sortit nervioses pel fet de tornar a disputar un partit a l’Estadi Municipial, on no havien guanyat mai, i les visitants han començat anotant el primer gol, gràcies a Naiara Caballero (10’), les garrotxines de seguida han reaccionat i amb cinc minuts han aconseguit donar-li la volta al marcador: 2-1, al minut 13 gràcies a Mònica Expósito, i 3 minuts més tard a través d’Alba Prat.

A la segona meitat les olotines han seguit dominant, i al 71 Júlia Santos ha sentenciat el matx, però encara abans d’acabar-lo ha tingut temps per fer el seu doblet particular (89’).

Amb aquesta victòria l’Olot és més a prop d’aconseguir la sisena posició que es marcava l’equip com a objectiu d’una temporada més que positiva.

Pel partit d’avui la Unió Esportiva Olot es proposava l’assistència de 1.000 persones al terreny de joc, amb entrada gratuïta. Finalment, segons fonts del mateix club, han estat presents al camp uns 400 espectadors, xifra que valoren, igualment, més que positivament.

Moi Dube, entrenador UE Olot: “ Per mi és un èxit de l’esport femení, veure 400 persones avui aquí. Hem pogut fer dos entrenaments aquí al camp, les rivals juguen en un camp de gespa artificial i segurament això també ha influït, però estic molt content de les meves jugadores. Teníem una plantilla molt curta, i quedar sisenes al primer any, és molt correcte.

 

Laura Pujolar, jugadora UE Olot: “ Ja ens esperàvem que vingués molta gent, però realment ens hem sorprès quan ho hem vist la confiança que ens ha donat. Sí que estàvem nervioses, pel fet que fos l’últim partit i de que vingués molta gent, però hem sabut dominar-ho bé, malgrat els deu primers minuts hàgim estat nervioses, però després ja ens hem calmat i ens hem anat trobant amb les jugades.

Deixa un comentari