Independents per Argelaguer aposta per refer el pla d’ordenació urbanística

Independents per Argelaguer considera que el Pla d’Ordenació Urbana aprovat fa uns anys restringeix massa les possibilitats d’edificar en un entorn d’altra banda natural com és el terme municipal. Volen refer-lo en aquest proper mandat.

Artur Ginesta: A la que tornem a començar, perquè tot això és lent, ara ens faltaven estudis que ens havien caducat…ho hem anat tot posant al dia, quan ho tinguem a punt parlarem amb aquesta gent i els hi explicarem la solució que tenim.


Així mateix, la candidatura encapçalada per Artur Ginesta vol donar continuïtat i potenciar projectes de participació i de suport a col·lectius socials com són el Consell de Poble i el grup de joves, que volen veure forts i amb iniciativa el proper mandat.

Deixa un comentari