Junts per Catalunya vol fer plans de millora a tots els barris d’Olot

La plaça de Sant Pere Màrtir, al barri de Montolivet ha estat l’escenari escollit per Junts per Catalunya per exposar les seves propostes d’actuació per als barris. El principal compromís és traslladar l’experiència dels Piams, els Plans Integrals d’actuació Municipal a tots els barris de la ciutat, després de la bona rebuda que han tingut a Sant Miquel i al Nucli Antic.

Pep Berga, candidat Junts x Catalunya Olot: N’estem molt contents, després de quatre anys veiem que es van fent inversions anuals i es prioritzen les que ens demanen els veïns. Són plans integrals que recullen no només la part infraestructura sinó també el valor afegit que volem donar als nostres barris.


L’equip de Junts per Catalunya a Olot assegura que aquesta és una bona manera de lligar el coneixement que té l’ajuntament amb les propostes i voluntats dels veïns de cada barri, que seran els que acabaran determinant, com ja s’ha fet en el cas de Sant Miquel i el Nucli Antic, quines propostes es tiren endavant cada any. Els Piams, que integraran els pressupostos participatius que s’han posat en marxa els darrers anys, dues fases on es comptarà amb la implicació imprescindible dels veïns.

En la presentació s’ha posat èmfasis en l’actuació necessària als barris que van néixer els anys 50 i 60 i que ara tenen mancances que cal resoldre.

Jordi Güell, número 5 llista Junts x Catalunya Olot: El que convé és fer una reforma integral d’infraestructures bàsiques, podríem dir que és un pla renove.

Entre altres, s’hi inclou la xarxa viària, l’enllumenat públic, el clavegueram i la posada en funcionament del nou dipòsit d’aigua. Una altre de les propostes és seguir treballant en el desplegament de la fibra òptica i la cobertura de telefonia mòbil per cobrir les zones de la ciutat on no hi ha cobertura.