Junts per Maià veu primordials la fira de l’Ou i la portada d’aigües a Bruguers

A Maià de Montcal només s’ha presentat una candidatura, Junts per Catalunya Maià de Montcal i Dosquers,  encapçalada per l’actual alcalde, Joan Gainza. Junts per Maià vol donar continuïtat i potenciar activitats de promoció econòmica i cultural com la Fira de l’Ou.

 

Joan Gainza: La promoció econòmica esdevé principalment amb de la fira de l’Ou, és un repte que vam començar fa un any, l’any passat va ser la primera fira i aquest any ha set tot un èxit. Principalment, perquè els restaurants del poble i dos de Beuda, ens han ajudat, i sobretot la gent i les famílies del poble.

Una de les qüestions més prioritàries és la portada d’aigües a Bruguers on farem una primera fase de portada d’aigües a la urbanització.