La candidatura de JuntsxCat a Riudaura marca el centre cívic i la futura depuradora com a projectes prioritaris

Sota el nom de Tots Som Riudaura, JuntsxCatalunya es presenta per primera vegada a les eleccions municipals a Riudaura. Miquel Puig encapçala una llista diversa, integrada per veïns de diferents sectors i edats, entre ells l’exalcaldessa Enriqueta Planadecursach. La formació es proposa treballar per un poble viu, cohesionat i sostenible, amb les persones com a prioritat.

Miquel Puig, Candidat Tots Som Riudaura (JuntsxCat): “Bàsicament, hem d’acompanyar la gent gran en aquesta etapa, volem que els infants facin vida de poble fins que marxin a estudiar la secundària i el jovent, continuar potenciant les associacions del municipi que són moltes”


Tornar a posar en marxa del centre cívic i aconseguir que el municipi tingui depuradora són els dos projectes estrella de la candidatura Tots Som Riudaura, que aquest dilluns va celebrar la presentació pública de la llista i el programa electoral amb el suport de l’eurodiputat Ramon Tremosa.

 

 

x