La CUP vol que l’hospital d’Olot sigui de gestió i titularitat pública seguint l’exemple de Berga

La CUP d’Olot creu que  l’esport ha de ser una eina de socialització i educació on fomentar la cohesió social entre els més joves. Per aquest motiu volen potenciar l’esport de base i públic.

Dani dorca, número 9 llista CUP Olot: Volem aconseguir que cap nen que vulgui practicar un esport es quedi sense poder-ho fer. I ho farem mitjançant acords, subvencions i beques amb clubs i en activitats extraescolars.


La candidatura popular també vol ampliar el parc d’instal·lacions esportives recuperant espais en desús, com l’antic parc de Bombers, i estudiar la viabilitat econòmica de cobrir la piscina municipal o buscar altres formes de que Olot tingui una piscina municipal coberta.

La CUP entén la salut com un dret inclusiu i per aquest motiu volen garantir un accés universal al sistema sanitari públic, tot reclamant que els centres siguin de gestió, provisió i titularitat 100%, seguint l’exemple de Berga.

Dani dorca, número 9 llista CUP Olot: Podríem fer el mateix procés que s’ha fet a Berga, que el Servei Català de la Salut o el Departament de Salut n’absorbís tota la gestió.

D’aquesta manera la CUP vol reduir despeses i eliminar la triple llista d’espera.

Deixa un comentari