La Unió Esportiva Olot i l’Associació TEA Garrotxa firmen un conveni de col·laboració

La Unió Esportiva Olot, que ja col·labora amb diverses entitats socials com ara Càritas, Integra i el Banc de Sang i Teixits, va sumar-hi l’associació TEA Garrotxa.


L’entitat, nascuda fa un any i que engloba 25 famílies de la comarca, te la finalitat de desenvolupar, crear activitats per millorar els nens i nenes amb autisme a més d’afavorir la igualtat d’oportunitats, donar suport i orientació als familiars de persones amb aquest trastorn i trencar mites sobre l’autisme a la societat.

Vanessa Catalan, presidenta de l’associació TEA Garrotxa: És una manera d’acostar-los a un esport que és molt social i això els pot ajudar perquè a la llarga i quan siguin grans, puguin normalitzar el fet d’anar a veure un partit de futbol.

El conveni pretén donar suport a l’associació mitjançant el superàvit de beneficis econòmics del campus d’estiu en relació a l’edició passada. A més, de cares a l’any vinent, la Unió Esportiva Olot te com a objectiu aconseguir que nens i nenes amb el trastorn de l’espectre autista puguin gaudir del futbol també al campus d’estiu, amb la contractació de monitors especialitzats.

Jordi Reyes, directiu de comunicació de l’UEO: Del que es tracta és d’anar posant gotetes petites perquè ells tinguin totes les oportunitats que ells desitgin perquè totes les persones que tenen aquest petit trastorn, que moltes vegades són molt petites les diferències, doncs es puguin llimar diferencies, i sentir-se un més almenys a les activitats de la Unió Esportiva Olot, dins del seu projecte de futbol social sostenible.

A més, la Unió Esportiva Olot, pretén sustentar el procés d’integració amb l’assistència a partits o a entrenaments del primer equip, entre d’altres activitats del club.

Deixa un comentari