Besalú es prepara pel desplegament d’HBO en motiu del rodatge de ‘Westworld’

Besalú s’està preparant per convertir-se en un gran espai de rodatge els dies 22, 23 i 24 de maig, quan es començarà a gravar algunes de les escenes de la sèrie Westworld, d’HBO.


De moment les afectacions són mínimes al municipi, en aquests dies de preparació, i es treballarà perquè durant els 3 dies de rodatge ho continuïn sent, malgrat una mica de rebombori sí que hi haurà.

Fina Surina, 1a tinent d’alcalde Besalú: “La setmana que ve hi haurà tres dies d’afectació més grans. El que es trobarà gent en tres punts determinats serà tanques on la gent s’haurà d’esperar per passar, dos o tres minuts, en una tanca i un control. I llavors al Pont de la C-66, on hi haurà talls intermitents amb agents dels Mossos d’Esquadra.”

El fet que una productora hagi escollit Besalú com a espai de rodatge per una sèrie internacional suposa, també, avantatges. A curt termini les compensacions que han rebut alguns veïns per utilitzar el seu espai, però també des del punt de vista de contractacions, com pot ser la seguretat, i també, amb l’augment de vendes als comerços, per les nombroses persones que han vingut a fer la sèrie. Tot i això, des del mateix consistori besaluenc asseguren que els majors avantatges es donaran a llarg termini, pel fet, per exemple, que moltes persones visitaran Besalú arran d’haver vist que s’ha gravat la sèrie.

x