El garrotxí Domènec Espadalé deixa la presidència de la Cambra de Comerç de Girona després de 13 anys

L’empresari Jaume Fàbrega és el relleu del garrotxí Domènec Espadalé al capdavant de la Cambra de Comerç de Girona. Amb les eleccions, Espadalé clou una etapa de 13 anys com a president de la cambra. Marxa content i havent impulsat diversos serveis a la Garrotxa.


Domènec Espadalé fa gairebé 40 anys que està a la Cambra de Comerç de Girona. Va començar entrant al comitè executiu, on hi va estar 12 anys, més endavant va passar-ne 15 de vicepresident per acabar, aquests darrers anys a la presidència de l’ens. Va accedir al càrrec el 22 de juny del 2006 i quatre anys més tard, el 2010 va tornar a ser reelegit fins ara, que ha mantingut el càrrec aquests nou anys que no hi ha hagut eleccions. Espadalè no s’ha presentat a la reelecció i deixa la presidència de la cambra content amb la feina feta.

Domènec Espadalé, president Càmbra de Comerç de Girona: “Estic orgullós sobretot de la primera part, que teníem recursos per fer i no havia arribat la crisi econòmica. Estic orgullós perquè durant el meu mandat, el 2010, vam celebrar els 100 anys i vam fer un llibre que parla dels 100 anys de l’economia gironina vinculat al món cameral”

Per a la Garrotxa al llarg de tots anys ha impulsat diversos serveis.

Domènec Espadalé, president Càmbra de Comerç de Girona: “N’hem fet tres que són bàsiques: Tenir delegació de la cambra de Girona aquí, el pavelló que es va fer a l’estació, que hi varem col·laborar i a més a més, el més important, aconseguir el Túnel de Bracons”

El candidat a rellevar a Espadalé al capdavant de la Cambra de Comerç de Girona és l’empresari Jaume Fàbrega, fins ara vicepresident i únic aspirant a la presidència de l’ens en les eleccions d’aquest mes. Segons les primeres estimacions del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, el primer ple es podria constituir a principis de juny.