Els candidats de Tortellà proposen diferents solucions per donar ús a l’equipament de la llar d’infants

A Tortellà, els candidats de Junts per Catalunya, Som Tortellà – Esquerra i l’agrupació d’electors Fem Tortellà van dedicar bona part de les seves intervencions a parlar de les propostes per a la reconstrucció de la pedrera dels Comuns, sobre la qual tenen dubtes.

Núria Orri, candidata de Fem Tortellà: “Cal veure si, realment, les mesures que es van acordar

Josep Reig, candidat de Som Tortellà, ERC – AM: “El tema de la seguretat no està contemplat amb el rigor que hauria de ser. Al final d’obra d’aquesta restauració, s’haurà de vigilar que es faci bé”

Eduard Serra, candidat de JxCat Tortellà: “Que la gent hi pugui passejar tranquil·la per aquella zona. Hem de buscar-hi la part positiva, no deixa de tenir el seu encant. Nosaltres el que proposem és fer un concurs fotogràfic del forat que ha quedat allà”.

Els candidats de Tortellà també van parlar de l’equipament de la Llar d’Infants, ara per ara, tancat, i per al qual tenen diferents propostes.

Núria Orri, candidata de Fem Tortellà: “Volem fer una presentació extensa, tant històricament com de la situació actual, per tal que tot el poble decidim què fer d’aquest edifici”.

Josep Reig, candidat de Som Tortellà, ERC – AM: “Cal estudiar la viabilitat. […] Serà una llar d’infants o com a mínim serà un centre educatiu que és pel que estava pensat. Si aconseguim fer això, és igual que tardem més o menys”.

Eduard Serra, candidat de JxCat Tortellà: “En aquest sentit no hi estic d’acord. Només hi ha algunes solucions; una és liquidar el deute pendent que hi ha amb el departament d’Educació per poder-li donar un altre ús com, per exemple, un local de joves, que ens convé, una escola de música… Podríem trobar moltes coses”.