Presenten a Olot el conte ‘Compta amb mi’ basat en una cançó de Txarango

La música de Txarango s’ha estès com una taca d’oli, i ara fins i tot ja es troba en alguns contes del país. És el que ha fet l’editorial Nanit: agafar un dels seus temes més coneguts del grup ripollès, ‘Compta amb mi’, i aproximar-lo al públic infantil. Ho fan amb les il·lustracions creades expressament per a l’ocasió, obra de Valentí Gubianas.

Laia Figueras, escriptora: Som mares apassionades dels contes i de la il·lustració, i també ens agrada la música. Llavors vam creure que ens encantarien contes per compartir amb la família que permetés aproximar d’una altra manera la música a tots els seus membres, i que expliquéssin quin missatge vol transmetre una cançó determinada.


L’editorial Nanit compta amb participació garrotxina, i així és com van presentar el conte al Cafè Art Fontanella d’Olot, després d’arribar amb èxit a moltes llars del país. Durant l’acte, hi va haver una actuació musical de Pau i Sara Oliver, i es va anunciar el tercer conte il·lustrat de l’editorial, basat en la cançó ‘Ara som gegants’ de Joan Dausà.

x