Esquerra Olot treballarà al Nucli Antic per potenciar l’habitatge i l’eix comercial fins al Carme

En aquest sisè dia de campanya Esquerra Olot ha exposat les seves propostes per al Barri Vell on diuen que treballaran perquè pugui tenir un nou Nucli Antic buscant complicitat amb les persones que vulguin rehabilitar-lo.

Anna Barnadas, candidata ERC Olot: “Arremangar-nos i crear una xarxa de gent que vulgui rehabilitar el Barri Vell, arremangar-nos i treballar perquè Olot tingui un nou Nucli Antic”


Per aconseguir-ho proposen cinc línies d’acció. La primera és l’habitatge.

Anna Barnadas, candidata ERC Olot: “Que la gent vingui a viure al Barri Vell és una de les prioritats que tenim per tant la primera acció, tot i que es poden fer moltes de paral·leles, és la mobilització del parc d’habitatge i aconseguir que els pisos deshabitats es puguin habitar”

La segona línia d’acció és fer que l’eix comercial arribi fins a la Plaça del Carme, incentivant l’activitat del petit comerç. Per aconseguir arribar al Carme proposen una reordenació urbanística de la plaça, convertint Can Sacrest en un espai sociocultural.

Manel Danés, número 6 llista ERC Olot: “Reordenació que ha d’anar enfocada a construir un espai nou, el que és antic l’Can Sacrest en un espai sociocultural on les entitats i les persones puguin participar”

Esquerra també vol potenciar l’activitat a la Plaça Major i crear zones d’aparcament verd per als veïns. Volen fomentar l’ús de la Plaça de Braus sense curses per això creuen necessari fer-hi obres d’adequació i faran un estudi de la viabilitat d’una reforma total.

 

x