JxCat Riudaura vol enllestir l’adequació del centre cívic en dos anys i Riudaura Plural – AM vol fer-la per fases

Ahir, els debats als candidats dels pobles van tenir com a convidats els caps de llista els caps de llista de Riudaura i Tortellà. A Riudaura, els candidats de Riudaura Plural, Agustí Llop, i el de Junts per Catalunya, Miquel Puig, van debatre, entre d’altres qüestions, sobre els projectes de rehabilitació del centre cívic i de la futura depuradora, que depèn en bona mesura del pla de gestió de conques de l’Agència Catalana de l’Aigua. Sobre el centre cívic, les candidatures tenen diferents propostes per entomar el projecte d’RCR votat pels veïns en una consulta no vinculant.

Agustí Llop, candidat de Riudaura Plural – AM: “No hi ha la disponibilitat pressupostària garantida per poder tirar endavant el projecte de manera íntegra i immediata. Creiem que s’ha de dividir el projecte actual en fases per poder posar en funcionament diferents apartats de l’equipament i que el poble en pugui fer un ús, depenent de la disponibilitat pressupostària. Si això vol dir regformular els terminis del projecte, estem disposats a fer-ho. Sent conscients que això ha passat per un referèndum al poble, qualsevol modificació en el projecte creiem que ha de passar per un referèndum”.

Miquel Puig, candidat de JxCat Riudaura: “Volem resoldre-ho en el mínim termini de temps possible. Creiem que la capacitat econòmica de l’Ajuntament és prou bona i, si el finançament està prou consolidat com ens han explicat, nosaltres el que volem és que com a molt en dos anys el tema estigui resolt”.

x