L’emblemàtica Casa Massias es trasllada al Carrer de Sant Tomàs

Casa Massias va ser fundada al 1840 com una sastreria al carrer de Sant Esteve, i més tard, al 1925 va convertir-se en perfumeria. No va ser fins al 1934 que es va dissenyar la icònica façana de la botiga, decorada amb Art Déco i catalogada, a dia d’avui, com a patrimoni arquitectònic.


Amb els anys es van anar introduint, a més dels perfums que es venien a granel, els complements per a dona, que és el producte principal de la botiga actualment.

A Casa Massias s’hi poden trobar complements de tota mena, per a totes les edats i per tot tipus de públic; des de fulards i bosses de festa a mocadors de diari i bijuteria totalment personalitzada.

Sílvia Cruz, propietaria: Tinc una varietat de productes de complements exclusius i de proximitat, com pots veure hi ha una assortiment per a tot tipus de públic. Amb un plus afegit que és l’atenció personalitzada, cada persona te unes demandes i intento doncs cobrir-les, cada persona és un món.

També s’hi poden trobar complements de marques exclusives procedents d’Europa com la italiana Gazel o l’holandesa Oilily, i marques catalanes com MR Complements o les  bosses Lola Casademunt. Tots ells escollits amb molta cura i gust, tot pensant en l’àmplia varietat de clients de la botiga.

Sílvia Cruz, propietaria: Tenim molt bons comerços aquí a Olot, on podem trobar tot el que necessites, només s’ha de trobar i saber qui són i per això és important que la gent compri a Olot.

Actualment Casa Massias s’ha traslladat al Carrer de Sant Tomàs número 4, molt a prop de la seva antiga localització, a un local molt més gran, espaiós i lluminós on poder lluir més els seus productes.

Deixa un comentari