L’Hoquei Olot busca a un entrenador amb experiència a la Nacional Catalana com a relleu a Miqui Ràfols

La junta directiva de l’Hoquei Olot busca un nou entrenador que conegui la categoria i compti amb els jugadors de casa. Aquests són els trets principals que ha de tenir el nou tècnic, que haurà de substituir a Miqui Ràfols.


La junta de l’Hoquei Olot fa setmanes que coneix la decisió de Miqui Ràfols, que la setmana passada va anunciar als jugadors i a l’afició que deixaria de forma voluntària la banqueta. Per al president del club, Jordi Pagès, el nou entrenador ha de ser capaç de seguir millorant el rendiment de l’Olot a la Nacional Catalana, i per aquest motiu volen un tècnic amb experiència.

Jordi Pagès, president Hoquei Olot B-Sensible: “Que conegui la categoria, que tingui ganes de treballar, i que compti amb els jugadors de la casa.”

El president ha volgut deixar clar que Miqui Ràfols té les portes obertes del club sempre que vulgui, i fa un balanç molt positiu de l’etapa de l’olotí a la banqueta, destacant el vincle que ha aconseguit l’equip amb l’afició garrotxina.

Jordi Pagès, president Hoquei Olot B-Sensible: “(En Miqui Ràfols) ha encomanat l’hoquei a la gent d’Olot. Hem viscut grans tardes al pavelló, i d’això n’és responsable la plantilla, però també ell.”

L’Hoquei Olot B-Sensible encara no ha acabat la temporada, i espera rival entre el Noia i el GEiEG per disputar-se el setè i vuitè lloc de la Nacional Catalana.

x