Units per Santa Pau proposa la construcció d’una torre de telecomunicacions

La candidatura d’Units per Santa Pau – Acord Municipal, vinculada a Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat aquest matí una nova proposta amb la que es presenta a les eleccions municipals del 26 de maig. Es tracta de la copnstrucció d’una torre de telecomunicacions a la zona de Sant Miquel de sacot, després que una operadora estigui disposada a instal·lar-se a la zona.

Pep Companys, candidat Units per Santa Pau – AM Santa Pau: “Aquesta seria una torre de telecomunicacions lliure, per tant es podria penjar qualsevol operador. També cobriria la zona de Can Blanc, Can Jofre i Can Potxa, però a més a més també cobriria la zona de la Fageda, la zona de Can Xel i la de Santa Margarita”


L’actuació permetrà acabar amb els problemes de cobertura mòbil que pateixen els veïns d’aquestes zones, a més d’oferir un millor servei als turistes que visiten la zona volcànica.

Lligat a a aquests problemes de connexions, Units per Santa Pau assegura que seguirà treballant per fer arribar la fibra òptica a totes les llars de Santa Pau, acció que van començar el 2016 a la zona de Ca la Guapa i fa un any a Santa Pau.

Deixa un comentari