Agrupats per treballar per Sales vol seguir millorant les xarxes d’aigua i de camins i la cobertura de fibra òptica

Aquest dimecres Olot Televisió també ha entrevistat l’únic cap de llista a les eleccions municipals per Sales de Llierca, Miquel Palomeras, l’actual alcalde, que es presenta juntament amb el mateix equip a la llista. Palomeras va explicar que per al proper mandat preveu prioritzar la millora de la xarxa d’aigua, amb dispositius de control sobre fuites, la xarxa de camins i garantir l’accés d’Internet de qualitat a tots els veïns.

Miquel Palomeras, candidat d’Agrupats per treballar per Sales: “A través d’antena, una vegada tenim la fibra a l’Ajuntament, intentarem donar la màxima cobertura a totes les cases i amb una velocitat molt més acceptable que la que tenen ara”.

“Plantegem, com sempre, la necessitat de desbrossar els marges dels camins i ens plantegem també fer les franges de protecció d’incendis a l’entorn d’aquests camins”.